Kan ik kleding retourneren als het niet past of bevalt? Niet goed = geld terug
Het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling. Als je bestelling niet naar wens is (bijvoorbeeld verkeerde maat o.i.d.) en je wilt retourneren dan kan dit via ons retourformulier. Je dient het retourformulier in te vullen en samen met het te retourneren product in originele verpakking naar ons terug te sturen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelde producten terug te sturen. De verzendkosten om je bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening.

--> Past het product door de brievenbus? Verstuur de items (goedkoper) per post. Het adres krijg je van ons per mail.
--> Past het product niet door de brievenbus? Ontvang van ons een verzendlabel (let op: kosten 6,50 euro) die je kunt downloaden waarmee je het pakket naar ons retour kunt sturen.

Let op: Heb je een bestelling boven de 50,- euro geplaatst dan zijn er géén verzendkosten in rekening gebracht. Retourneer je items uit deze bestelling en kom je daarmee onder de 50,- euro dan wordt er alsnog  6,50 euro aan verzendkosten berekend.

Wordt een bestelling geheel of gedeeltelijk terug gestuurd, dus van bv 3 gekochte items worden 2 items geretourneerd, dan zal alleen de aankoopprijs van de gekochte items vergoed worden, dus exclusief de verzendkosten.

Hoe weet ik of jullie mijn retour hebben ontvangen?
Wanneer de artikelen in goede orde zijn ontvangen krijg je een bevestigingsmail.

© 2010 - 2024 Roses of Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel