Kleding Inbreng.    MOMENTEEL WORDT ER GEEN KLEDING MEER INGENOMEN.

clothes.pngHeb jij ook een te volle kast, te grote/kleine kleding of kleding met label die je nooit meer draagt? Dan kun je bij ons je kleding, schoenen en accessoires inleveren en wij bieden deze te koop aan via onze webshop. Zo krijg je geld terug voor gedragen kleding en maak je een ander blij met kleding voor een betaalbare prijs! Heb je een selectie gemaakt van de kleding die je wilt verkopen neem dan contact op met ons om een afspraak te maken. 

Je kleding mag je ook opsturen naar mijn huisadres waarbij ik je een verzendlabel toestuur die je kunt gebruiken voor je pakket. Dit pakket mag niet zwaarder zijn dan 20 kilo.

De kosten van dit verzendlabel neem ik voor mijn rekening als je inkomsten uit de verkoop €30 of meer bedraagt. Als de opbrengst minder is, worden deze kosten in mindering gebracht bij het uitbetalen.

We checken de kleding zorgvuldig op kwaliteit en selecteren de beste bruikbare items.

Fris & Schoon. Geen muffe kleding graag. We kunnen alleen schone, onbevlekte en reukloze artikelen aannemen die in perfecte staat zijn.

Detail is belangrijk! Zorg dat er geen knoopje mist, geen naadje openligt of een rits defect is, dat kunnen we  helaas niet verkopen. Alleen kleding met label kunnen we in de shop zetten.

De accessoires die je in wilt leveren, dienen er nog erg mooi uit te zien, bij schoenen geldt geen kapotte neuzen en versleten hakken. Geen broeken, badmode of bedmode.

Kijk dus zelf eerst kritisch naar de kleding voor je deze inbrengt. 

We bepalen de verkoopprijs, fotograferen de items waarna ze vervolgens worden aangeboden in onze webshop. Na verkoop van de kleding ontvang je 40% van de verkoopprijs, 39% is voor Roses of Fashion en 21% is voor de Belasting.

Lijkt je dit wat? Vraag dan bij ons de inbreng voorwaarden op!

Wij behouden ons, te allen tijde, het recht voor bepaalde kleding en schoenen niet voor verkoop aan te bieden.

Goede doel
Wordt de kleding niet via onze webshop verkocht dan wordt het geschonken aan goede doelen. Het inzamelen van gebruikte kleding en schoenen is (nog steeds) erg belangrijk. 

© 2010 - 2024 Roses of Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel