Je kunt bij Roses of Fashion kiezen voor 5 verschillende betaalopties:

1. Betalen met iDEAL
iDEAL is in Nederland één van de meest veilige en makkelijke betaalmiddelen: online betalen via internet bankieren. Betaal je met iDEAL dan krijg je na afronding van jouw bestelling een iDeal scherm waarna je eenvoudig de betaling via jouw eigen bank kunt voldoen.

2. Betalen met Bancontact/Mister Cash (België)
Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan een tegoed op jouw Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Bancontact/Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

3. Betalen met SOFORT Banking (België)
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in België. Je kan in de omgeving van SOFORT Banking de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt.

4. Betalen met PayPal
Betaal je met PayPal dan krijg je na afronding van jouw bestelling de mogelijkheid om in te loggen met jouw account gegevens bij PayPal. Het PayPal account is gekoppeld aan jouw bankrekening en zal de betaling automatisch afboeken.

5. Vooraf overmaken (bank overschrijving)
Als je kiest voor de optie `Vooraf overmaken` krijg je na het afronden van jouw bestelling een orderbevestiging met daarin onze bankgegevens. Wij verzoeken bij de betaling jouw naam en ordernummer te vermelden zodat wij jouw betaling makkelijk kunnen koppelen aan jouw bestelling.

Ik krijg een betalingsherinnering, waarom?
Als de betaling na 24 uur niet is bijgeschreven wordt er een betalingsherinnering verstuurd. Je hebt de mogelijkheid binnen 24 uur de order kostenloos te annuleren. Mocht je van de koop af willen zien, geen probleem, geef dit aan zodat het product weer in de verkoop kan.

Heb je nog vragen over de betaalmogelijkheden?
Heb je nog vragen over de betaalmogelijkheden dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

© 2010 - 2024 Roses of Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel